Tuesday, October 2, 2007

February Baby Sweater

Nu är den färdigstickad!
Det har den i och för sig varit länge men som vanligt är det belagt med hård bestraffning om saker blir slutförda. Givetvis med detta i åtanke så har jag ju inte slutfört stickningen med montering och sådär.
February Baby Sweater a la Yarnia från Knitter´s Almanac av Elisabeth Zimmermann


Stolt och fördom

Jag har länge inte trott om mig själv att kunna sticka engelska. Kanske beror det på min brist på självförtroende eller på min ovilja till att våga misslyckas... Eller kanske på min tidiga objektrelation... Vem vet.
I alla fall så har jag den senaste tiden motbevisat mig själv och varje gång blir jag ju lika stolt över mig själv. Därför måst jag här visa den senaste babytoffeln från Last Minute Knitted Gifts
Angora Baby Bootie:

Hattar

Jag stickade Foliage från höstKnitty
och fastnade helt och fullt. Det blev tre stycken än så länge i reagarn Alaska från Drops. Mönstret är fantastiskt lätt att memorera och det går bra snabbt att få hatten färdig. Perfekt som present. Jag har ju försökt länge nu att få till bilder med dagsljus men slutligen fick jag ge upp. Fotona är tagna i köket efter att S somnat och jag fått tid till blogging och annat som hör därtill.


Har också blivit taggad av Sussry som jag vill bemöta så här lite på efterkanten:

Regler:
Länka till den som har taggat dig.Berätta 7 sanningar om dig, lite mer normala och lite mer udda saker! Tagga 7 andra i slutet av blogginlägget. Lägg ett meddelande i deras bloggar och ge dem besked om att de har blivit taggade.
  • Jag var 18 månader när jag lärde mig att gå. Gick fram till det på mina knä. Tror att det är därför som jag ibland får ont i knäna nu i vuxen ålder.
  • Har bantat med Twix-dieten som jag själv är upphovskvinna till. Tveksamt resultat.
  • Älskar födoämnen ett i taget,dvs blir helt besatt av ett ämne som jag sedan äter så mycket av att jag till slut tröttnar på det. Inte en bra sida hos mig själv.
  • Älskar att läsa skvaller med smarriga bilder men det gör nog de flesta.
  • Har svårt att slutföra saker. Inte heller en bra sida hos mig själv.
  • Vill göra akademisk karriär för sommarloven.
  • Svär inte
Jag taggar alla som känner sig utmanade!
Kanske inte så originellt men allt bra bekvämt för mig!
Tack för tanken Sussry