Monday, June 18, 2007

Nada


Stickade denna strumpa av det oidentifierade ullgarn som jag färgade tidigare i vår. Rätt så trevlig strumpa men jag har ju inte hittat inspirationen till en ny...

Annars så har jag uppdaterat min blogglista och för tillfället lagt ner mina fotografiska ambitioner. Väntar på att Morden i Midsummer börjar nästa vecka :-)

2 comments:

Dödergök said...

Snygga! Väldigt snyggt färgat må jag säga, inspirerande!

lillstrumpa said...

Hej!
Mönstret till mina gotlandsvantar ("Rosor från Rone") kommer från Atelje Huskroken på Gotland (köpte ett färdigt kit med mönster och garn i lagoma mängder).

Fast om du är sugen på att sticka vantar med det mönstret skulle jag rekommendera att kolla på bibblan om du inte kan hitta "Gotländsk Sticksöm" (Violet Bergdahl, Ella Skoglund), jag lånade den någon vecka efter jag köpt vant-kitet och upptäckte att samma mönster fanns där (lite annan mudd, men annars helt lika) och den beskrivningen tyckte jag var trevligare och tydligare.

Fast du kanske redan har kollat in den boken om du stickar Bursviggen som ju också fanns med där? Jag tycker i alla fall du har valt störtsköna färger till dina Bjursviggenvantar!