Wednesday, August 29, 2007

Babykofta nr 3

men inte av Zimmermann utan av Drops Design denna gång. Som vanligt stickar jag i deras Alpaca garn som jag så lätt förser mig med på grund av de underbara färgerna som serien erbjuder. Denna stickning är lite lätt seg och långtråkig även om jag uppskattar att sticka runt på detta sätt. Detta är ett typiskt dubbelprojekt, man måste ha ett annat lite mer varierande sidoarbete för att inte helt tröttna på koftan.



3 comments:

LenaL said...

Såna härliga koftor! Fast jag kan föreställa mej att den grå, hur läcker den än ser ut, blir lite småtrist. Då är det väl bara att trösta sej med att det inte är en herrtröja stl XXL!

Raglantröjan ser jättehärlig ut också, verkar lika skön som den är snygg!

Emmy said...

Jättefin blir den, koftan. Fast jag förstår att den bli lite långtråkig att sticka på. Trösta dig med det vackra resultatet.
Det jobbiga är att de kommer se ut som om jag härmar dig när jag börjar sticka på min sådan kofta. Har nämligen garn liggande i precis samma färger köpta till just den koftan :-P

lillstrumpa said...

jag tycker den där koftmodellen är jättefin och funderade länge på att sticka den men fick lite kalla fötter av att jag trodde det skulle bli lite tråkig stickning, som du skriver är det nog bra att ha ett annat projekt parallelt.

jag tycker i alla fall att den var jättefin i gråa nyanser! jag tror inte alls det behöver bli tråkigt, utan snarare elegant och snyggt :) kanske tar jag och stickar en jag också nån dag...